ATB / Mountainbike Clinic

Waarom een ATB clinic? Omdat het leuk is! Maar vooral voor een beginner goed, we vinden samen de juiste zit positie op de fiets, leren goed en tijdig te schakelen, en in korte tijd krijg je de basis vaardigheden zoals klimmen en afdalen onder de knie.

Mountainbike clinics voor gevorderden

Ook voor gevorderden, om je houding te optimaliseren, en om je techniek te verbeteren. ATB-en, oftewel mountainbiken, is passie, plezier en prestatie.

Je kan veel meer dan je zelf denkt, is ons motto! Tijdens onze clinics leer je veilig en met veel plezier te mountainbiken. Neem contact met ons op, maak je wensen kenbaar, en wij maken een clinic op maat.

Clinics op locatie

Ook op locatie, het kan niet gek genoeg, Het Rijk van Nijmegen (Groesbeek), Zuid-Limburg, de Belgische Ardennen, zeg het maar, allen een prachtige uitdaging. De ideale mountainbike gebieden liggen binnen handbereik, optimaal genieten. Dus ook voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vriendendag, familiefeest,dames en jeugd.

Ruvam verhuur, oftewel fietsenverhuurder.nl is uw partner!
Vul hier het formulier in voor meer informatie of om direct boeken.
Fietsverhuur
fiets huren

Wij hebben meerdere standplaatsen in zowel Limburg als Brabant, maar leveren door geheel Nederland, ook voor bedrijfs-uitjes en feesten. 

Klik hier voor meer informatie