Racefiets Clinic

Op je racefiets de horizon tegemoet. Hoe presteer ik nog beter? Of misschien begin je net. Met een clinic van Ruvam stap je met nog meer plezier op de fiets. Verken samen met ons heel Europa en zoek je grenzen op.

Racefiets clinic voor beginners

Als beginner leer je te verdelen, zoeken we je ideale zitpositie en leer je tijdig te remmen en schakelen.

Clinics voor gevorderden

Als gevorderde optimaliseer je je duurvermogen door nog beter in te delen.Verleg je grenzen op de Ijzerbosweg in Limburg, en bijt op je tandvlees als je de Holle weg op rijdt in Beek bij Nijmegen. Voor de Galibier of Alpe d'Huez lopen we meteen warm, en de Redoute (scherprechter in Luik-Bastenaken-Luik), niet te vergeten!

Ruvam clinics voor u

Ook tips voor onderhoud en reparatie kun je van ons verwachten, hoe vervang ik snel en correct een binnenband?
Ga mee naar de mooiste plekjes van Nederland en sta versteld wat ons kleine landje te bieden heeft.

Enthousiast? Ruvam verhuur! Als u nog vragen heeft of wil boeken nodigen wiij u uit contact met ons op te nemen. Wij zijn in staat om u een maatwerk oplossing te bieden. Grote groep, kleinere groep, begnner, bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, wij maken maatwerk voor u en kunnen in samenwerking met onze partners ook zorgen voor eenhapje of drankje.
Vul hier het formulier in voor meer informatie of om direct boeken.
Fietsverhuur
fiets huren

Wij hebben meerdere standplaatsen in zowel Limburg als Brabant, maar leveren door geheel Nederland, ook voor bedrijfs-uitjes en feesten. 

Klik hier voor meer informatie