Clinics

Kom eens proeven en geniet van Limburg en Brabant op z’n best met een fiets van Ruvam.
U kunt ook onder begeleiding gaan wielrennen of mountainbiken met een gecertificeerde voorrijder, zo ontdekt u de omgeving optimaal.

Om de omgeving optimaal te ontdekken is het mogelijk om met een voorrijder te fietsen.
Deze luistert naar uw wensen en gaat dan met u op pad. Niks is te gek, de Ardennen,mountainbiken in de grotten van zuid-Limburg, met de electrische fiets de Lemelerberg bedwingen, een rondje Texel, u vraagt, u geniet.

Ook voor grote groepen bieden wij arrangementen aan, in combinatie met o.a. eten/drinken.
Stuur een mail met uw wensen en wij maken een passende offerte op maat.

ATB Clinic

Met onze ATB clinic kunt u uw vaardigheden naar een hoger niveau tillen. Het maakt niet uit of u beginner of gevorderde bent, maatwerk dat past bij uw wensen en capaciteiten is ons uitgangspunt. Lees meer over onze Mountainbike clinic.

Racefiets Clinic

De eigenaar van Ruvam is zelf professioneel wielrenner geweest en heeft het fietsen dus in het bloed zitten. Naast allerhande technieken heeft onze instructeur ook diverse tips die uw prestaties op de fiets naar een hoger niveau zullen tillen. Lees meer over onze Racefiets Clinic.

Fietsverhuur
fiets huren

Wij hebben meerdere standplaatsen in zowel Limburg als Brabant, maar leveren door geheel Nederland, ook voor bedrijfs-uitjes en feesten. 

Klik hier voor meer informatie