Racefiets huren

Ook verhuur van racefietsen behoort tot de diensten van Fietsenverhuurder.nl. Als u in ons mooie zuiden bent voor vakantie is een racefiets perfect om de omgeving te ontdekken. Limburg wordt gekenmerkt door de prachtige natuur en natuurlijk de Maas.

Onze fietsen zijn in goede staat en worden goed onderhouden. We stellen alles in het werk om uw fietstocht tot een ware beleving te maken!

Verhuurprijzen racefietsen

De prijzen voor verhuur zijn gebaseerd op normaal gebruik en zijn inclusief BTW. De fietsen kunnen gehuurd worden per stuk vanaf 1 dag. Bij 5 fietsen of meer geldt een gereduceerd verhuur tarief.

 {tabletogglebutton}

  per dag per week
Racefiets € 25,00 € 125,00
vanaf 5 racefietsen € 22,50 € 500,00
vanaf 10 racefietsen € 20,00

€ 950,00

 

 

Racefiets laten bezorgen op locatie

Onze standplaats is Horst aan de Maas. Hier kunnen de fietsen worden afgehaald, maar de racefietsen kunnen ten behoeve van de verhuur ook bezorgd worden (hiervoor worden bezorgkosten berekend).

Verhuur op maat

Fietsverhuur op maat is onze formule. Voor het huren van een racefiets neemt u contact op met Fietsenverhuurder.nl. Mocht u nog vragen hebben of zijn er onduidelijkheden dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vul hier het formulier in voor meer informatie of om direct te boeken.

Fietsverhuur
fiets huren

Wij hebben meerdere standplaatsen in zowel Limburg als Brabant, maar leveren door geheel Nederland, ook voor bedrijfs-uitjes en feesten. 

Klik hier voor meer informatie