Mountainbike verhuur

Wij verhuren voornamelijk mountainbikes met 29inch wielen.  Onze fietsen zijn over het algemeen uitgerust met Shimano Deore, LX, SLX en XT.

Wij zitten centraal ten opzichte van 10 prachtige vaste mountainbike route's! O.a. Horst, Asten, Vlierden, Deurne, Venray, Overloon, Bergen, Nijmegen, Nuenen en Liessel. Voor meer info ga naar ATB-routes.

Bezorging is mogelijk op basis van een prijsopgave vooraf en mits de planning het toe laat. 

Verhuurprijzen ATB fietsen

De prijzen voor verhuur zijn gebaseerd op normaal gebruik en zijn inclusief BTW. De fietsen kunnen gehuurd worden per stuk vanaf 1 dag. Bij 5 ATB- fietsen of meer geldt een gereduceerd verhuur tarief.
{tabletogglebutton}

  per dag per week
Mountainbike € 25,00 € 125,00
vanaf 5 mountainbikes € 22,50 € 500,00
vanaf 10 mountainbikes € 20,00

€ 950,00

Mountainbike laten bezorgen op locatie

Onze standplaats is Horst aan de Maas. Hier kunnen de fietsen worden afgehaald, maar de ATB fietsen kunnen ten behoeve van de verhuur ook bezorgd worden (hiervoor worden bezorgkosten berekend). 

 

Verhuur op maat

Fietserhuur op maat is onze formule. Voor het huren van een mountainbike neemt u contact op met Fietsenverhuurder.nl. Mocht u nog vragen hebben of zijn er onduidelijkheden dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vul hier het formulier in voor meer informatie of om direct te boeken.

Clinics
begeleid fietsen

U kunt ook onder begeleiding gaan wielrennen of mountainbiken met een gecertificeerde voorrijder, zo ontdekt u de omgeving optimaal.

Klik hier voor meer informatie